Ansigtsbehandlinger & Dybrens


face

Få en flottere hud og et mere frisk og strålende udseende. En ansigtsbehandling vil hjælpe dig med at undgå eller rette op på for tidlig ældning, tør og trist hud eller uren hud. En ansigtsbehandling sætter gang i blodcirkulationen, så cellerne fornyer sig selv hurtigere.

9 behandlinger

Herrebehandling


herre

Mandehud har også brug for god pleje! Hvem kunne ikke tænke sig at vågne op med fantastisk hud? Desværre er vi ikke alle født med supergener og kan derfor brug for lidt hjælp på vejen mod et frisk look..

1 behandling

Hårfjerning med voks


wax

Jo længere tid, man vælger voksning som metode til fjernelse af uønsket hår, des mere hårreducerende er det. I behandlingen trækkes hår og hårløg ud af folliklen, og denne proces vil efter flere voksbehandlinger gøre, at hårløget svækkes, og at hårkvaliteten bliver svagere og svagere.

2 behandlinger

Massage


massage

Ved jævnlig massage forebygger man myoser (muskelinfiltrationer), og man undgår ophobning af affaldsstoffer. Kropsmassage virker beroligende og afslappende på musklerne, øger blodgennemstrømingen og giver et stort velbefindende

1 behandling

Make-up


makeup

Skal du til fest eller er du usikker på hvilken stil, der passer til dig? Du kan få god råd og ideer eller få hjælp med finjustere din hverdagsmakeup.

1 behandling