Om mig og klinikken

Jeg er lægeeksamineret kosmetolog, uddannet hos Birch & Baagø institut for moderne hudpleje med speciale i hudens opbygning og pleje – og for hele tiden at være opdateret på sidste nye indenfor hudpleje, deltager jeg løbende i efteruddannelseskurser. Jeg har en del år arbejdet som kosmetolog og massør i wellness på Rømø, som har givet mig rigtig meget erfaring.
Men har nu valgt at hellige min egen klinik fuldt ud.

Klinikken finder du i Den Gamle Avlsgård på vej i smukke, unikke omgivelser, her vil du straks mærke roen brede sig!

Klinik Kosmetolog Ina vH er indrettet i lyse farver. Jeg står selv for klinikken og derfor vil du får en personlig og omhyggelig behandling.

På klinikken har jeg valgt unikke, højteknologisk og avanceret hudpleje, som jeg kan stå inde for og som jeg virkelig holder af at arbejde med. Jeg er stolt af at have de kvalitetsprodukter på min klinik. Det er min passion at vejlede, yde god service og lave fantastiske behandlinger.


Når du kommer hos Kosmetolog Ina vH kan du være sikker på at:

  • du føler dig velkommen
  • der er tid til dig
  • du får professionel behandling
  • du får professionel vejledning
  • du får kvalitetsprodukter og resultater

Sidst men ikke mindst, skal du føle, at du har fået lidt mere end det du forventede.


Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.


Telefonsvarer

For at yde den bedste behandling tager jeg ikke telefonen, hvis jeg er optaget af en kunde. Du kan indtale dit navn og telefonnr. tydeligt til telefonsvaren, og jeg vil vende tilbage så hurtigt det er muligt.


Mødetid

Kom gerne 5-10 min. før aftalt tid.


Afbestilling

Afbud bedes meddelt hurtigst muligt og senest dagen før behandlingen, i modsat fald faktureres 50% af behandlingens pris.

Specialarrangementer kan også lade sig gøre.

601872_541703022535043_341992583_n