medex_logo

Dig og Medex

Hos Medex taler vi mere om ”hudens tilstand” end egentlig hudtype. Dels ændrer hudens tilstand og dermed behov sig konstant – alt efter årstid, alder og hvordan man har det – og dels er det de færreste, som har en ensartet hudtype såsom: normal, fedtet eller tør hud. Lang de fleste har en kombineret hud, og ofte er der brug for at få behandlet flere hudproblemer og tilstande samtidigt.

Det er ikke usædvanligt, at man kan lide af acne i den underliggende hud, mens der kan være en tør tilstand på hudoverfladen, ligesom man kan lide af voksenacne, men samtidigt have nået en alder hvor man skal begynde med anti-age behandlinger for at udbedre fine rynker og linjer. Disse behandlingskombinationer og individuelle behov kan være svære at behandle med mærker, som kun behandler ud fra en statisk linje og hudtype, men med Medex er det muligt at behandle ud fra flere parametre.

Medex har over 300 forskellige produkter fordelt på sine linjer, og det som gør forskellen, er, at alle produkter kan arbejde sammen på tværs af linjerne. Der kan således skræddersys et komplet og fyldestgørende hudplejeprogram fuldstændig tilpasset den enkeltes hudtilstand ud fra de aktuelle hudproblemer, der måtte være.

Disse behandlingskombinationer er mulige med Medex, fordi Medex ud fra en hudanalyse tilpasser og sammensætter både klinikbehandling og hjemmeplejeprogram individuelt til hver enkelt klient. På denne måde er man sikker på, at huden bliver behandlet præcis ud fra de behov, der er, også selvom der er tale om flere samtidige hudproblemer.

CS BY MEDEX MAKEUP

Makeup Elégance Raffinée

CS by MEDEX er en terapeutisk og plejende makeup serie, som er velegnet til såvel sart hud som decideret problemhud. Hvor mange makeup mærker kan gøre svære hudtilstande værre, hjælper CS med at bevare hudens fugtbalance og virker således ikke udtørrende og belastende for huden. CS Foundation (make-up creme) tilfører både fugt og pleje og har trods en let og åndbar konsistens fuldt dækkende egenskaber, der udligner hud-og farveforskelle optimalt.

CS by MEDEX er inspireret af og til alle typer kvinder. Serien indeholder altid en række klassiske basisfarver såvel som trendgivende sæsonfarver – lige fra lette transparente og ultralight til dybere tonede og mere changerende farver. Serien er afstemt med flotte og matte nuancer til hverdag samt glitrende og iøjefaldende produkter til aften og fest.

Serien er endvidere særdeles velegnet til professionelt brug ved arbejde inden for f.eks. TV, reklamefilm, fotosessions og shows, da produkterne har en god dækkeevne og en stærk holdbarhed. (link til Medex Styling).

medexbillede

MEDEX BIO SCIENCE COSMETICS

MEDEX – hudpleje der gør en forskel

MEDEX Bio Science Cosmetics er producent af hud- og kropspleje produkter, herunder også sol-produkter, kort sagt produkter til alle hudtyper, alle hudproblemer og alle formål. MEDEX produkter er naturprodukter af meget høj kvalitet og kan anvendes af alle uanset alder og køn.

MEDEX Bio Science Cosmetics er et Hollandsk selskab grundlagt i 1981, og Medex produkterne kom til Danmark i 1987. Danmark var første eksportland.

MEDEX Bio Science Cosmetics har egne laboratorier og egne forskere på lønningslisten. Navnet MEDEX betyder MEDICAL EXPORT. Alle produkter fra Medex bliver gennemtestet i både uafhængige laboratorier samt på universitets-klinikker, hvorved risikoen for overfølsomheds-reaktioner minimeres.

Fundamentale forhold i Medex-filosofien*:

* Naturprodukter anvendes altid når muligt.
* Løbende ‘justering’ af produkterne på baggrund af videnskabelige testede ingredienser indenfor de medicinske og biokemiske områder.
* Ingen anvendelse af farvestoffer eller dufttilsætning undtagen det er strengt nødvendigt.
* Altid anvendelse af den mest aktive form af de aktive stoffer.
* De ikke-aktive stoffer(vehikel/bærerne) i produkterne er altid af højeste kvalitet.
* Før produkterne frigives på markedet, bliver de klinisk testet af selvstændige hudlæger/dermatologer både på det aktive resultat samt på tolerance.
* Ingen dyreforsøg.
* Ingen anvendelse af PVC.
* Emballagen er lavet af genbrugspapir